Web Analytics Made Easy - Statcounter

مجید صفری روز پنجشنبه در گفت و گو با ایرنا با اشاره به برگزاری سومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر در نمایشگاه بین المللی تهران با حضور 31 استان ،افزود: این نمایشگاه با هدف آشنایی بازدیدکنندگان از استعدادها، قابلیت ها و پتانسیل های موجود در مناطق روستایی و عشایر و همچنین شناخت ظرفیت های مناطق مختلف در تولید محصولات متنوع بویژه در زمینه صنایع کوچک، صنایع روستایی و صنایع دستی برگزار شده است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


وی با بیان اینکه این نمایشگاه فرصتی مناسب برای آحاد مردم بویژه جامعه شهری،‌ تولیدکنندگان و مصرف کنندگان، سرمایه گذاران، اصناف و تجار است، گفت: در این نمایشگاه روستاها و مناطق عشایری با معرفی محصولات و تولیدات خود می توانند زمینه اشتغال پایدار و جذب سرمایه گذار در راستای توسعه روستاها را محقق سازند.
فرماندار دماوند ادامه داد: همچنین حضور روستاهای نمونه و موفق در زمینه توسعه و تقویت زیرساخت های بخش تولید و اقتصاد، موجب شده تا دیگر روستاها از تجربیات آنان استفاده کنند.
صفری با بیان اینکه روستاهای شهرستان دماوند نیز در بخش آداب و رسوم، پوشش های محلی، غذاها، جاذبه‌های طبیعی و گردشگری و .. از پتانسیل های خوبی برخوردار است، گفت: ایجاد ارتباط دوسویه بین شهرنشینان با روستائیان و عشایر در این نمایشگاه موجب می شود تا گردشگر و توریست بیش از قبل به مناطق روستایی سفر کنند و این خود زمینه اشتغال را برای جوانان روستا فراهم می سازد.
این مقام مسئول با اشاره به حضور شهرستان دماوند و معرفی جاذبه‌های گردشگری، سوغات و محصولات شهرستان در سومین نمایشگاه ملی توانمندیهای روستائیان و عشایر کشور، گفت: شهرستان دماوند با همکاری دهیاری‌ها به همراه دیگرشهرستان‌های استان تهران با همه‌ ظرفیت‌های خود در این نمایشگاه حضور یافته و اولویت‌های غرفه شهرستان معرفی جاذبه‌های گردشگری شامل مناظر طبیعی، کوهستانی، بقعه‌های مذهبی و اماکن تاریخی و... است.
صفری ادامه داد: محصولات تولیدی و سوغات شهرستان از جمله سیب، عسل، توتک و حلوا لوز عسلی دماوند در این غرفه به نمایش گذاشته شده است.
وی با بیان اینکه همچنین در غرفه دماوند دستاوردهای بانوان کارآفرین شهرستان نیز به نمایش درآمده است، بیان کرد: تابلو فرش‌های نمدی و سفال، سوغات محلی و ... از جمله دستاوردهای بانوان کارآفرین بوده که در راستای تقویت روحیه خود باوری و توانمندی در این نمایشگاه در معرض دید گذاشته شده است.
سومین نمایشگاه توانمندی های روستاییان و عشایر از 15 الی 18 اسفند ماه از ساعت 10 صبح تا 18 در نمایشگاه بین المللی تهران برگزار می شود.
شهرستان دماوند با جمعیتی بالغ بر 100هزار نفر در 45 کیلومتری شهر تهران واقع شده است.
*برای اطلاع از اخبار متنوع انتشار یافته در شبانه روز با کانال ایرنا استان تهران در تلگرام به نشانی IRNATEHRAN@ همراه شوید.
تهرام/7246/ 1539
انتهای پیام

منبع: جماران

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.jamaran.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «جماران» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۷۵۹۰۷۳۸ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد

به گزارش خبرنگار مهر، حسن شکری عصر یکشنبه در جمع خبرنگاران از اجرای طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند خبر داد و اظهار کرد: این طرح به منظور ترویج فرهنگ درخت‌کاری‌اجرا شده است.

وی گفت: با هدف تحقق تفاهم نامه وزارت آموزش و پرورش و وزارت جهاد کشاورزی در خصوص پویش ایران سرسبز - ایران قوی و طرح کاشت یک میلیارد درخت به مدت چهار سال، «طرح هر مدرسه یک نهالستان» برای دانش‌آموزان مدارس ابتدایی سطح شهرستان دماوند در حال اجراست.

شکری افزود: در همین راستا کارگاه آموزشی یک روزه مدرسه ابتدایی خواهران بابایی دماوند در نهالستان و ایستگاه تولید بذر و نهال مرتعی شمس منابع طبیعی شهرستان دماوند برگزار شد.

رئیس اداره منابع طبیعی و آبخیزداری دماوند عوان کرد: در این برنامه کارشناسان واحد جنگل اداره منابع طبیعی شهرستان دماوند در مورد اهمیت درختکاری، حفظ طبیعت، نحوه کاشت بذر و نگهداری و مراقبت از آن را به دانش‌آموزان آموزش دادند.

شکری تصریح کرد: همچنین در این برنامه جهت دریافت کارت همیار طبیعت از دانش‌آموزان دعوت به عمل آمد تا با تحویل مدارک شناسایی به واحد آموزش و ترویج اداره منابع طبیعی و آبخیزداری شهرستان دماوند مراجعه و ثبت‌نام کنند.

کد خبر 6097471

دیگر خبرها

  • محکومیت ۱.۵ میلیاردی قاچاقچی سوخت در دماوند
  • شهرستان‌های دماوند و فیروزکوه از استان تهران جدا نخواهند شد
  • وزیر کشور: ری، دماوند و فیروزکوه به استان‌های تهران شرقی و غربی ملحق نخواهند شد
  • توضیح وزیر کشور درباره تقسیم استان تهران
  • طرح «هر مدرسه یک نهالستان» در دماوند اجرا شد
  • فیروزکوه و دماوند و ری از تهران جدا خواهد شد؟
  • تکلیف جدا شدن فیروزکوه و دماوند و ری از تهران مشخص شد
  • تداوم بارش‌ های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • تداوم بارش‌های سیل آسا و ضرورت توجه به بیمه محصولات زراعی و دامی
  • نطنز آماده پذیرایی از گردشگران در ایام گل و گلاب شد