Web Analytics Made Easy - Statcounter

به گزارش ایکنا، بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم این روزها در مصلی امام خمینی(ره) در حالی روزهای پایانی خود را سپری می‌کند که بسیاری از مراجعه کننگان این رویداد بزرگ فرهنگی بر این باور هستند که غرفه‌آرایی نمایشگاه به بهترین شکل ممکن صورت گرفته و به لحاظ بصری چند گام روبه جلو برداشته است.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!


شاید در میان این همه غرفه خوش رنگ و لعاب انتخاب زیباترین غرفه کمی سخت باشد اما هستند غرفه‌هایی که زیبایی متمایزتری نسبت به بقیه داشته باشند. در میان غرفه‌ها و بخش‌های اینچنین در بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن غرفه‌ای کوچک در بخش آموزش و پرورش وجود دارد که بی‌انصافی خواهد بود اگر به عنوان یکی از زیباترین‌های این نمایشگاه از آن یاد نشود. 
برای دیدن این غرفه فقط باید دو چشم با خود برد تا زیبایی هنر عشایر و زیبایی رنگ‌های به کار رفته در آن را دید. اینجا رنگ‌ها یک به یک جلو می‌آیند تا چشمان خسته روزه دارانی که سر سفره قرآن آمده‌اند را نوازش کنند. باید به رنگ‌ها و فاخر بودن این همه سادگی دل داد.
حریم غرفه دارالقرآن عشایر حریم دلدادگی به قرآن در عین سادگی است. بازدیدکنندگانِ خسته از غرفه‌گردی‌ها زمانی که به اینجای تاریخ و جغرافیای مصلی و نمایشگاه قرآن می‌رسند دل در گروی طبیعتش اگر چه نه در واقعیت که در خیال می‌سپارند.
آرامشی عمیقی در این غرفه موج می زند و همین چشمان بازدید کننده‌ها را پابند کرده ‌است و «... وای بر روزی که دل پای نگاهی بدود».
اینجا رنگ‌ها در عین سادگی و به دور از هیچ تشریفاتی غنچه لب را به سمت چشم‌ها گشوده‌اند تا هر آنچه مخاطبان از زیبایی زندگی عشایری ندیده‌اند را روایت کند.
غرفه‌ای در نهایت سادگی و در عین حال زیبا و چشم‌نواز که به شدت رنگ و بوی طبیعی دارد و شاید همین طبیعی بودن آن است که باعث شده تا در بین انبوهی از رنگ‌های مصنوعی بیش‌تر به چشم بیاید.
سر و شکل غرفه خود معرف آن هست اما مسئولان برای اینکه مراجعه‌کنندگان بدون هیچ ابهامی با آن مواجه شوند، بر روی یک کاغذ و به معمولی‌ترین شکل ممکن عبارت «دارالقرآن عشایر» را نوشته‌اند که بود و نبودش کمکی به معرفی آن نمی‌کند چرا که جلوه بصری آن به حدی از جذابیت برخوردار و به حدی اختصاص به عشایر کشورمان دارد که بازدیدکننده حتی به آن عبارت نیز دقت نمی‌کند.
استفاده از اِلِمان‌های زندگی عشایری و رنگ‌های زیبایی که در آنها از ابتدای تاریخ تا کنون مورد استفاده قرار گرفته است، حس و حال خوبی به بازدیدکننده می‌دهد، بازدید کننده تا قبل از رسیدن به این غرفه با رنگ‌های اگرچه شاد و زیبا اما مصنوعی مواجه شده است؛ با دیدن غرفه دارالقرآن عشایر به یکباره از آن همه تصنع به دل طبیعت پرتاب می‌شود تا تغییر ماهیت و دوگانه‌ای زیبا را حس کند.
حسی متفاوت که برای لحظاتی مخاطب را از قلب تهران و مصلی امام خمینی(ره) به دل طبیعت و زیبایی‌های زندگی عشایری می‌برد. شاید برای همین است که هر مراجعه کننده با دیدن این غرفه ناخودآگاه توقف می‌کند.
در این غرفه که مسئول آن تأکید دارد نامش را چادر دارالقرآن عشایر بنامد، دانش آموزان عشایر شهرستان‌های استان تهران بر اساس برنامه‌ای که برای آنها در نظر گرفته شده است، حضور می‌یابند تا به اجرای تلاوت و ... بپردازند.
مسئول این غرفه در گفت‌وگو با خبرنگار ایکنا از تلاوت روزانه قرآن کریم توسط دانش آموزان خبر می دهد و می‌گوید: «در این غرفه تلاوت روزانه قرآن کریم صورت می‌گیرد و در روزهای خاصی دانش آموزان عشایری همراه با مربیان قرآنی می‌آیند تا علاوه بر تلاوت آموزش‌های لازم را نیز ببینند».
وی با اشاره به اینکه این غرفه راه افتاده است تا نشان داده شود که در نظام جمهوری اسلامی ایران برای عشایر نیز برنامه قرآنی در نظر گرفته شده است، از حضور و استقبال مردم از این غرفه خبر می دهد و می افزاید: «در روزهای ابتدایی نمایشگاه با توجه به اینکه هنوز درگیر امتحانات بودند دانش آموزان عشایر حضور نداشتند اما این حضور به مرور پررنگ تر شد. این دانش آموزان از مناطقی همچون جوادآباد و ملارد و .. در نمایشگاه قرآن حضور می‌یابند».
یادآور می‌شود، بیست و ششمین دوره نمایشگاه بین‌المللی قرآن کریم تا روز دوشنبه 14 خردادماه در مصلی امام خمینی(ره) دایر خواهد بود.

انتهای پیام 

منبع: ایکنا

کلیدواژه: خبرگزاری قرآن ایکنا فعالیت های قرآنی نمایشگاه قرآن قرآن

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت iqna.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «ایکنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۱۸۹۰۵۴۳۳ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی گزارشی از دستاوردهای خراسان جنوبی از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران در تهران(اکسپو ۲۰۲۴ ) ارائه کرد. - اخبار استانها -

به گزارش خبرگزاری تسنیم از بیرجند، مهدی جعفری امروز در نشست خبری به مناسبت گزارش دستاوردهای خراسان جنوبی از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران در تهران اظهار داشت: هدف اصلی ما از حضور در نمایشگاه توانمندی‌های ایران این بود که جلوه‌ای از ظرفیت‌های استان را در این نمایشگاه در معرض دید همه بازدیدکنندگان از این نمایشگاه قرار دهیم.

به گفته وی برای حضور بخش‌های مختلف استان در این نمایشگاه برنامه‌ریزی خوبی در حوزه‌های مختلف انجام شده بود تا زنجیره‌ها و فرصت‌های سرمایه‌گذاری خراسان جنوبی را در ششمین سال برگزاری این نمایشگاه که در دومین سالی بود که در  آن زنجیره‌ها توجه شده بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی خاطرنشان کرد: اولویت خراسان جنوبی اشتغال بر روی دو زنجیره زرشک و گوهرسنگ است که علاوه بر این دو مورد به زنجیره‌های دیگر مانند بنتونیت در سبد دوم و در سبد سوم هم در پاویون خراسان جنوبی به فرصت‌های سرمایه‌گذاری پرداخته شده بود.

وی افزود: در این نمایشگاه از کتاب 110 فرصت سرمایه‌گذاری بنام در خراسان جنوبی و کتابچه فرصت‌‌ها و ظرفیت‌های سرمایه گذاری رونمایی و بولتن‌های ادارات کل هم در هر حوزه‌ای عرضه شد که بعضی از آنها به پنج زبان دنیا ترجمه شده بود.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استاندار گفت: در این راستا کار دیجیتالی برای تولید محتوا هم انجام شد. باید ظرفیت‌های بازار پسندی خارجی تولیدات خود را شناسایی کنیم و اگر می‌خواهیم بازار صادراتی خوبی داشته باشیم باید از دانش بنیان‌ها در تولید محصولات خود استفاده کنیم. یکی از اهداف سرمایه‌گذاری در حوزه گوهرسنگ منطقه ویژه اقتصادی استان است.

وی با بیان اینکه باید با دانش‌بنیان کردن تولید، سهم صادراتی خود را در حوزه گوهرسنگ و زرشک افزایش‌دهیم، خاطرنشان کرد: 110 مذاکره تجاری بین بخش‌های دولتی و خصوصی، خصوصی و خصوصی و دولتی و دولتی در غرفه خراسان جنوبی در نمایشگاه توانمندی‌های صادراتی ایران انجام شد. 21 هیئت تجاری خارجی از کشورهای چین، ارمنستان، روسیه، آفریقای جنوبی، ترکمنستان، ازبکستان، عراق و ... از غرفه خراسان جنوبی در این نمایشگاه بازدید کردند.

جعفری تصریح کرد: 55 درصد هیئت‌های تجاری بازدیدکننده از غرفه استان در حوزه محصولات مزیت دار خراسان جنوبی بودند که 25 درصد آنها در زمینه گوهرسنگ‌ها و بقیه  در دیگر زمینه‌ها درخواست‌هایی داشتند. هفت تفاهم‌نامه  هم در حوزه‌های مختلف در غرفه خراسان جنوبی امضاء شد که مهمترین آنها در حوزه گوهر سنگ بود که با وزارت صمت این تفاهم‌نامه منعقد شد.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی تاکید کرد: مسئول نمایندگی وزارت امور خارجه در خراسان جنوبی با معرفی گروه‌های تجاری بسیار خوب و دعوت آنها به غرفه استان و همچنین همکاری در زمینه‌های مختلف مربوط به برگزاری این نمایشگاه پرتوان ظاهر شد و کار شاخصی در این زمینه انجام داد. خراسان جنوبی در حوزه زنجیره‌ها در بخش فیزیکی به مرحله قابل قبولی رسیده و به طور مثال در حوزه زرشک 55 درصد کارها در استان انجام می‌شود.

به گفته جعفری در حال حاضر از همه سهم صادرات ایران، تنها 5 صدم صادرات  در زمینه گوهرسنگ است، البته جواهرسازان خراسان جنوبی به تازگی برای استفاده از سنگ‌های قیمتی استان اقدام کرده‌اند.

سرپرست معاونت هماهنگی امور اقتصادی استانداری خراسان جنوبی از شخصیت‌های چون وزیر جهاد کشاورزی، وزیر کشور و رئیس سازمان امور استخدامی کشور و تعدادی از معاونان وزرا و...به عنوان تعدادی از افرادی یاد کرد که از غرفه خراسان جنوبی بازدید کردند. 40 شرکت و 60 فعال اقتصادی خصوصی خراسان جنوبی در این نمایشگاه حضور داشتند.

انتهای پیام/ 251

دیگر خبرها

  • با ۱۴ اثر جدید به نمایشگاه کتاب می‌آییم/ غرفه انتشارات را هرروز به یکی از شهدا اختصاص دادیم
  • غرفه ذوب آهن اصفهان پربازدید ترین در بین صنایع فولادی
  • افزایش یارانه خرید از نمایشگاه کتاب تهران | تحویل غرفه‌های ناشران آغاز شد
  • (ویدئو) اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست
  • اجاره‌بهای غرفه‌های نمایشگاه یک پنجم هزینه‌ها هم نیست
  • تشریح دستاوردهای خراسان جنوبی از نمایشگاه اکسپو ۲۰۲۴
  • چشم طبیعت، نمایشگاهی با الهام از زیبایی‌های طبیعت
  • ۱۹ اردیبهشت نمایشگاه بین‌المللی کتاب تهران افتتاح می‌شود
  • حضور ۶۰ ناشر خارجی با ۵۰ هزار عنوان در نمایشگاه کتاب/ توزیع نقشه جانمایی غرفه‌ها از فردا
  • پیگیری طرح وکلا در مساجد از سوی رئیس قوه قضاییه